Termeni

www.sanita.ro reprezinta firma Lesso Home Design SRL si serviciile oferite prin intermediul siteului

www.sanita.ro
"Utilizatorul" este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza siteul sanita.ro indiferent de scop.
Termenul "client" desemneaza orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat sau este in curs de a achizitiona produse prin intermediul siteului sanita.ro

Acceptare

Utilizarea acestui site, incluzand vizitarea paginilor cuprinse de catre acesta precum si achizitionarea bunurilor si serviciilor oferite prin intermediul sau, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila.

 

Receptia produselor

Receptia produselor se face in maxim o ora de la ora primirii coletelor. Orice reclamatie privind eventuale pagube ulterioare nu este luata in consideratie.

Returul produselor

Vanzatorul va respecta prevederile legii privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 14 zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

Produsele se pot returna in maxim 14 zile numai in starea initiala insotite de factura aferenta. Nu se accepta la retur produse care au fost folosite ( baterii monocomanda montate, cabine de dus care au fost montate) zgariate, sparte sau fara ambalajul original.

In cazul returului cumparatorul isi asuma in totalitate raspunderea pe perioada transportului pana la sosirea produsului in firma. 

In cazulul in care produsele sosesc deteriorate se vor face poze in prezenta reprezentantului firmei de curierat, iar produsele vor fi refuzate de la retur.

Nu se accepta returul produselor care au fost vizualizate in prealabil in showroom sau produselor cumparate din showrom decat in cazul in care produsul prezinta defectiuni, iar acestea nu se pot remedia.

Taxa de transport in cazul returului se va achita de catre consumator.

 

Continut

Echipa noastra face eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si actualizate. Nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate.
Specificatiile produselor au caracter informativ si pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Incercam sa va oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea, este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare.
Nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile in limita stocului disponibil.