Grupul China LESSO este lider pe piata din China in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare/exterioare si detine peste 50 de filiale si mai mult de 22 de baze de productie raspandite in intreaga lume (China, SUA, Canada, India, Indonezia și Uganda).

China LESSO a infiintat un centru international de cercetare și dezvoltare, care include o statie postdoctorala si laboratoare nationale acreditate si autorizate de CNAS. In prezent, China LESSO detine mai mult de 1800 de brevete (unele dintre ele sunt in procesare). Grupul a stabilit o serie de cerinte și standarde stricte, de la cercetare, dezvoltare, productie pana la vanzari, concentrandu-se asupra calitatii la fiecare pas pentru a satisface cerințele consumatorilor.

In plus, China LESSO adera la conceptele de dezvoltare a crearii unei vieti relaxante pentru locuitori, ia pasul cu vremurile și inoveaza în mod activ si dezvolta produse de inalta calitate potrivite obiceiurilor de utilizare a clientilor locali dar si a celor de peste hotare, tinand cont si imbunatatind permanent indicatorii calitatii vietii acestora.

Uriasul grup industrial detine un portofoliu impresionant de produse si servicii folosite pe o scara larga in domenii precum: constructii, agricultura, protectia mediului, cultura oceanica, industria energiei electrice, retelele de alimentare cu apa si multe altele.

Magazinul online www.sanita.ro este unicul importator din Romania al produselor aflate sub marca LESSO oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona cele mai recente 
modele de obiecte sanitare (cazi, cabine de dus, baterii monocomanda, toalete), mobiliere de baie, fitinguri, tevi de PVC. Impreuna cu partenerul nostru de incredere sustinem misiunea "Crearea unei vieți relaxante” si ne angajam sa oferim clientilor nostri produse si servicii de calitate remarcabilă.