De ce sanita.ro?

Compania noastra

Firma Sanita GF international este infiintata in anul 2003 si are ca obiect principal de activitate importul produselor sanitare pentru baie.

Incepand din anul 2012 pe langa furnizarea de porduse en gros, functioam si ca magazin online.

Prin acest magazin online vrem sa demonstram  ca fiecare client este si trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate asa cum este normal si corect.

Orice produs defect aflat in garantie se remediaza fara deplasarea clientrului la sediul nostru cu produsul! Pentru toate produsele livrate in Bucuresti si Ilfov, o echipa se va deplasa la domiciliul clientului si va remedia problema fara nici o alta taxa!

Firma noastra importa o gama larga de cazi de baie, baterii, cabine de dus. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Sanita GF international din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

 

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. 
Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.